Fra februar, 2009

Den grimme, animerede ælling   Tags: Fan fiction Film H. C. Andersen Star Trek
Animation.
27. februar, 2009

Chekov på den sidste rejse?   Tags: Anmeldelse Døden Fan fiction Film Science fiction Star Trek
Anmeldelse, To serve all my days. Der sker et uheld, og Chekov begynder at ældes med lynets hast. Og døden er lige omkring hjørnet. Nå ja, og så er der noget med nogle klingoner.
26. februar, 2009

Far er ikke vred - far er skuffet   Tags: Anmeldelse F. Scott Fitzgerald Novelle Science fiction
Anmeldelse, The Curious Case of Benjamin Button, F. Scott Fitzgerald. Roger Button skal være far, og ser meget frem til det. Men noget er gået frygtelig galt: babyen ligner en 70-årig mand. Og Roger er ikke tilfreds.
25. februar, 2009

København er druknet   Tags: Anmeldelse Bog Børn og unge Mogens Wenzel Andreasen Science fiction
Anmeldelse, By under vand, Mogens Wenzel Andreasen. Lars er 16 år. Han omgås Karin -- og desværre også hendes tvillingsøster, Hanne. De bor i et København, der er omgivet af 50 m høje diger og dæmninger, så vandet ikke skal trænge ind i byen.
24. februar, 2009

Et møde (IV 1)   Tags: Mine tekster Novelle Science fiction
Tre personer sad omkring et rundt mødebord. Vi kunne jo kalde dem A, B og C. A sad og bladrede i forskellige papirer, der lå foran hende, og sukkede en gang imellem. Til sidst lagde hun alle dokumenterne foran sig i en bunke, lænede sig tilbage ...
23. februar, 2009

En historie   Tags: Frihed Påklistrede grene
Jeg er glad for, at jeg fik afprøvet det her med, at jeg ikke automatisk har sagt ja til alle de opgaver, en chef kan finde på at kaste i min retning, bare fordi jeg har underskrevet en kontrakt.
22. februar, 2009

Andre vinkler   Tags: Frihed Historie Psykologi Påklistrede grene
Anarki er en forkastelse af staten, fordi denne uvægerligt vil begrænse folks frihed - og ingen bør bestemme over andre.
21. februar, 2009

Filosofi   Tags: Filosofi Frihed Påklistrede grene
Det eneste formål, til hvis opnåelse magt med rette kan udøves over et medlem af et civiliseret samfund, er for at forhindre, at der tilføjes andre skade.
20. februar, 2009

Religion   Tags: Frihed Påklistrede grene Religion
Frihed er det bedste guld, mere værd end livet selv.
19. februar, 2009

IMHO   Tags: Frihed Påklistrede grene
Jo, jeg kan blive truet med døden, hvis jeg ikke gør dit og dat. Men i så fald kan jeg jo vælge: vil jeg leve, evt. med sår på sjælen, eller vil jeg dø, med mine principper i behold?
18. februar, 2009

1 2 3