Nyt om sf-pris, februar Den lille gudinde

Jeg er overalt!

Tags: Anmeldelse Benjamin Rosenbaum Bog Cory Doctorow Mine tekster Novelle Science fiction Spil

Og så er det tid til at godte sig over, at ens navn dukker op hist og her og allevegne.

Jeg har læst With a Little Help af Cory Doctorow og tog imod opfordringen til at notere mig stavefejl og siden sende dem ind til forfatteren. Så nu bliver jeg nævnt rundt om i bogen -- i papir-versionen som fodnote på de relevante sider.

Jeg har været med til at teste en udvidelse til Montsegur 1244, og minsandten om mit navn ikke dukkede op i en liste af navne så.

Endnu en af mine noveller har fundet vej til udgivelse: den deltog i novelle-konkurrencen Danskerne og robotterne, og er just kommet på tryk. Knud Larn kommenterer at novellen "skilte sig ud" og kalder den et "tæt dagligdagsdrama". Novellen hedder "Hvad Fruen gør ..." og handler om en hjemmehjælper-robot.

Præcis 7.05 vågnede Herbert og trådte ud af sit hjørne i køkkenet. Et kort øjeblik blinkede dioderne i hans tinding: han var online, han var opdateret, og han havde ordrer at udføre. Så slukkedes de alle, bortset fra stand-by-knappen. Da det var tirsdag startede han med at finde støvsugeren frem. Fruen var i køkkenet stadigvæk, så han gik ind i stuen og begyndte.

En anden novelle, forlængst trykt bliver anmeldt på gravko.com. Anmeldelsen lyder i sin helhed: "Noget genmodificeret kål (!) bliver bevidst. Satire."

Samme novelle er i øvrigt også blevet anmeldt et andet sted, nemlig Den elektriske kanin. Her lyder anmeldelsen bl.a. "Blandt de mere pudsige bidrag ..."

Endelig en omtale af en helt anden type. Start uret har fået sin helt egen lektørudtalelse. Den lyder i uddrag: "En rigtig fin samling hjernegymnastik til den oplagte læser. Her stilles virkelig krav til omstillingsparathed, men den belønnes rigeligt i form at nye oplevelser." Nu er det jo ikke mig, der har skrevet de oprindelige ord, men jeg er tilfreds med, at der ikke klages over stavefejl, og over at anmelderen er tilfreds med de valg, jeg har foretaget. Og selvfølgelig er jeg tilfreds med, at en forfatter jeg godt kan lide, også falder i andres gode smag.

Skabt: 28. februar, 2011 - Sidst ndret: 28. februar, 2011 - Kommentarer (0)