« Nyt om sf-pris, januar Entropi og andre emner »

Med i Subspace 3/2011

Tags: Mine tekster Religion Star Trek

Nogle gange føler man sig jo helt overvældet, når man åbner Subspace. Denne gang fordi jeg er med 3 gange.

Første gang var forventet. Jeg har fornylig skrevet en artikel om Star Trek og grækere, fordi der er tendens til at "låne" fra grækere hist og her og alle vegne. Og så fik jeg lyst til at se lidt nærmere på det der blev lånt fra. Så de græske guder fik et nærmere kig, og ud af det kom "Star Græk". Artiklen blev rigtigt fin, med de billeder jeg selv havde valgt. Mums!

Anden gang. Tja. Jeg vidste da godt jeg blev fotograferet til DM i Star Trek, men ikke at billedet kom med i bladet. DM var i øvrigt en interessant oplevelse denne gang. 1 point mere, og jeg havde været med i runde nr. 2! Jeg vidste slet ikke, jeg var så klog. Nu planlægger jeg at terpe lidt, så jeg kan klare mig bedre næste gang. (Hvis der bliver en næste gang. Og hvis DM er struktureret på samme måde næste gang. Men det er jo en helt anden snak. Den er også med i Subspace.)

Tredje gang var en glad overraskelse. For lang tid siden oversatte jeg et skema, man kunne bruge til at skabe sin egne TOS-episoder. Det skema var såmænd også med denne gang. Whiii!

For øvrigt har bladets næst-sidste side også en sjov detalje, nemlig en tegneserie. Og vel og mærke en tegneserie, der giver bedre mening, hvis man kender ord som "ego-boo" og "gafia".

Skabt: 4. januar, 2012 - Sidst ændret: 4. januar, 2012 - Kommentarer (0)