« Niels Klim-prisen 2013, nomineringen starter snart Nyt om Niels Klim, januar »

Niels Klim-prisen, forslag til ændringer fremover

Tags: Niels Klim-prisen NK 2013 NK 2014 Novelle Science fiction

Som tidligere bemærket er nomineringen til årets Niels Klim-pris i gang. Det skal dog ikke forhindre, at prisens form fra 2014 og frem bliver diskuteret. Der er dukket et par konkrete forslag op, som du er velkommen til at tage stilling til herovre.

Hvordan kommmer sådan et forslag på banen? Tja. Skriv en artikel i et fanzine eller på din blog, og sørg for at bl.a. jeg opdager det.

Niels Klim-prisen er ikke kendt nok, hvad kan vi gøre? Tal om den! Når du alligevel snakker/skriver/blogger om en god dansk novelle, så nævn at du overvejer at nominere den til Niels Klim-prisen. Lav måske en gang om året en opsummering, hvor du peger på dine favoritter. Når de nominerede offentliggøres, så kan du også diskutere, hvordan du har det med det udvalg. Der er sikkert også mange andre måder du lige kan få det smuglet ind ;-)

Niels Klim-prisen har både "suggested reading" (en komplet liste), nomineringer (15.november - 15. februar) og afstemning (1.marts - 30.marts).

Hvis du gerne vil foreslå tekster, der er interessante i forhold til denne pris, så send mig en mail.

Hvis du gerne vil være med til at nominere og/eller stemme, så meld dig ind i Niels Klim-systemet. Så vil du få nærmere besked når tiden kommer.

Vi følger Nebula-reglerne (kommenteret og delvis tilrettet).

Skabt: 13. december, 2013 - Sidst ændret: 13. december, 2013 - Kommentarer (0)