Nyt om Niels Klim, februar

Kommentarer

Der mangler en kategori: digte! For havde den været med, så havde JEG nemlig været på 2 gange,på listen, fordi JEG - i mit ansigts fodsved - har skrevet et digt, som JEG har givet kvit og frit til NOVUM,119, så hvorfor er JEG ikke på listen med mit - når der nu ikke er andre til at sige det - aldeles udmærkede stykke lyrik? JEG spørger bare - og JEG&JEG&JEG. Og se mig lige igen :-)
Dog - der kunne jo godt være en \"lyrik-kategorina\" med, kunne der ikke?

Henning Andersen
9. februar, 2016


Jeg erindrer noget om et digt, hvor emnet var videnskab, mere end det var sf. Det er, hvad jeg lige kan svare på stående fod.

Lise Andreasen
9. februar, 2016


Nånå - godt ord igen! Science fiktion - videnskabelig fiktion, videnskab omsat til det fiktive, det fabulerende, nåja, det lyriske.
Nu tænkte jeg også mest på, at der henne i LUO-land er åbnet for tegeserier og digte. Så ville det vel være naturligt - hvad ved jeg - at KLIM-prisen også omfattede disse kategorier. Det er var mere det.

Henning Andersen
9. februar, 2016


I den grad tegneserier og digte passer ind i de eksisterende kategorier, så bliver de taget med. Hvis der er behov for at ændre på det, så er det bare at få startet en debat om det (måske her), lodde vandene og evt. skride til afstemning.

Lise Andreasen
9. februar, 2016


Navn:
Email adresse:
(Din email bliver ikke offentliggjort eller solgt)
Hjemmeside:
Besked:
Skriv 'HeLiOs' i dette felt:

Din besked kan blive slettet af webmasteren, fx hvis den er spam eller andet uvedkommende.

Tilbage til hjemmeside