Bog

Entropi og andre emner   Tags: Anmeldelse Bog J.E. Rainey
Honor and Entropy. To historier, den ene i 1945, hvor Ulysses er færdig med krigen, men stadig ikke har fået lov til at vende hjem, den anden i 1975 hvor Telly (søn til Ulysses) opsøger Art (de var i Vietnam sammen).
6. januar, 2012

Nitten fire og firs   Tags: Analyse Anarkisme Bog George Orwell Science fiction
Analyse, 1984. Samfundet er præget af overvågning. Formålet med ovennævnte overvågning er at tankepolitiet skal finde dem, der ikke passer ind i skabelonen. Disse skal findes og "omprogrammeres".
21. november, 2011

Gårsdagens søn   Tags: A.C. Crispin Anmeldelse Bog Science fiction Star Trek Tidsrejser
Yesterday's Son. McCoy og Spock spiller skak. Teresa McNair stiller et spørgsmål, Spock affejer. Ikke desto mindre havde Spock noget med Zarabeth, og Zarabeth havde tilsyneladende noget med en spidsøret fyr, der ikke var Spock.
14. november, 2011

Mio!   Tags: Anmeldelse Astrid Lindgren Bog Børn og unge Fantasy
Mio, min Mio. Bo Wilhelm Olsen, 9 år, bor hos sin "onkel" og "tante" (dvs. hans plejeforældre). De synes han er snavset og støjende. Fru Lund er derimod flink, og Chris er en god legekammerat.
11. november, 2011

Sommerfugle-kontrakten   Tags: Anmeldelse Bog David Batchelor Science fiction
The Metalmark Contract. Endelig bliver menneskene besøgt af nogen fra en anden planet! Han er flink, og han vil gerne lave en byttehandel med os.
24. oktober, 2011

Lykke   Tags: Bog John David Garcia
Ønske at højne bevidsthed = lykkelig hvis det sker. Hvis forfatteren mere end noget andet ønsker at blive bedre til at forme sine omgivelser, og det så lykkes: yeah!
17. oktober, 2011

Plade-skab: Genstart   Tags: Anmeldelse Bog S. Spencer Baker Science fiction
Slabscape: Reset. Jeg falder, jeg falder, jeg falder. Der er nogen bag os, vi er i krig med, men vi ved ikke hvem. Der er også noget foran os, men vi ved ikke helt hvad.
5. oktober, 2011

Spillet om tronerne   Tags: Anmeldelse Bog Fantasy George R. R. Martin
A Game of Thrones. Kongen spiser og drikker for meget, bruger for mange penge og lytter ikke til sine rådgivere. Hans højre hånd dør under mystiske omstændigheder.
21. september, 2011

Hvis du finder den, kan du beholde den   Tags: Anmeldelse Bog Russ Colchamiro Science fiction
Finders keepers. Donald og Danielle er nygifte og nyansatte (og negre?), og i gang med at bygge universet. Men bygge-materialet bliver ved med at komme på afveje, bl.a. fordi de ikke kan holde fingrene fra hinanden.
6. juli, 2011

Voks sammen   Tags: Anmeldelse Bog Kærlighed Ole Vadum Dahl
"At vokse sammen". Da jeg var lille, følte jeg kærlighed, når jeg var sammen med min mor. Hun var katalysator for en følelse indeni mig. Når hun gik, var det som om kilden til følelsen også forsvandt.
1. juli, 2011

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13